16 учасників з п’яти міст України приїхали на два дні до Бучі, аби навчитися випікати  хліб. Про це повідомляють на сторінці Бучанської міської ради.

Майстер-клас відбувся в Хатинці  Пекаря, де працювали з піччю і всі дізналися про  два види паляниць: на заквасці у вигляді коржиків і на заквасці у вигляді хліба. Зауважимо, що хліб випікали на амарантовому, кукурудзяному, конопляному і цільнозерновому борошні з додаванням українських трав і спецій.

Хатинка Пекаря пережила окупацію і встояла. «З перших днів звільнення там випікається хліб. Зараз асортимент розширюється житніми, гречаними хлібами, випічкою, печивом. Люди приїздять до Хатинка Пекаря, щоб відігрітися душею, поспілкуватися і очиститися. Як піч має засвітитися перед випіканням хліба, так і душа людини світиться від атмосфери у Хатинці», — підкреслюють у міськраді.

Щоб своєчасно отримувати перевірені новини та плітки вашого міста шукайте нас у Facebook та підписуйтеся у Telegram-каналі. 

попередня статтяЗабудовники Ірпеня вже «кинули оком» на 8 га «Ластівки» та гроші для відбудови — екоактивісти
наступна статтяПодарунок на день народження: до Мироцького завітають б’юті-волонтери

Залишити відгук

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я